Ontdek de mogelijkheden en voordelen van gekleurd asfalt bij specialist Asfalt De Braeve

Gekleurd asfalt is sinds enkele jaren de verrassende nieuwkomer

Vraag nu gratis en vrijblijvend je offerte aan

Quasi elke vraag is haalbaar, maar om een degelijke inschatting van uw wensen en noden en daarvoor een accurate prijs te begroten gaan wij graag met u in overleg.
We geven tips en ideeën waar nuttig, houden rekening met kwaliteitssvereisten en timing. U kunt van ons in de meeste gevallen kort op de bal een voorstel verwachten. 

Vraag offerte aan

Vraag nu gratis en vrijblijvend je offerte aan


Quasi elke vraag is haalbaar, maar om een degelijke inschatting van uw wensen en noden en daarvoor een accurate prijs te begroten gaan wij graag met u in overleg. We geven tips en ideeën waar nuttig, houden rekening met kwaliteitssvereisten en timing. U kunt van ons in de meeste gevallen kort op de bal een voorstel verwachten. 

Vraag offerte aan

Gekleurd asfalt is sinds enkele jaren de verrassende nieuwkomer, vooral voor openbare werken en bij particulieren. Het aantal toepassingen voor asfalteren is er dankzij het frissere en vrij te bepalen kleurenpallet ook danig op vooruit gegaan.

Asfalt kleuren biedt als alternatief voor klinkers een nieuwe optie en geeft een fris élan aan de esthetische mogelijkheden bij asfaltering.  Denk maar aan speciale parkeervakken, specifieke wandelzones, sportaccomodatie (vb tennisvelden) ,aantrekkelijke paden en pleinstroken bij een tuinpark, … . Mooier, herkenbaarder, maar tegelijk duurzaam en goed de onderhouden.

Natuurlijk heeft gekleurde asfalt zowel voor- als nadelen, maar Asfalt De Braeve adviseert u graag over de mogelijkheden en de beperkingen waarmee u rekening dient te houden.  Zo zal dit type asfalt wel mogelijk zijn voor een prive-oprit, maar minder aangewezen zijn op wegdek met zware belasting (vb opleggers) omdat de drukweerstand iets minder hoog is.

Het kleuren van asfalt is een specialiteit waar wij ons sterk in wisten te specialiseren de voorbije jaren. En we volgen ook alle evoluties van deze toepassing op de voet. Zo is het aantal kleuren recent sterkt toegenomen. Reeds een 25 tal basiskleuren en een reeks variaties zijn mogelijk.

Voor wie creatieve oplossingen zoekt is dit type asfalt dus een opsteker. Gekleurde wegenstroken, opvallende fietstroken of duidelijk zichtbare wandelpaden, het structureren van zones bij het inrichten van pleinen, dit alles kan duidelijk en aantrekkelijk. 

" Familiebedrijf met 40 jaar vakkennis en ervaring. "

" De juiste weg naar topkwaliteit "

Asfalt in 20 kleurvariaties mogelijk

" Meewerkende zaakvoerder en

een team vakspecialisten "

" Stipte oplevering, juiste prijs, degelijke afwerking "

" We gaan voor een betrokken aanpak en advies op maat "

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Vraag offerte aan

U kunt rekenen op een stipte oplevering, juiste prijs en degelijke afwerking.