Glowstone – voor een exclusieve uitstraling

Ontdek het nu!

Vraag nu gratis en vrijblijvend je offerte aan

Quasi elke vraag is haalbaar, maar om een degelijke inschatting van uw wensen en noden en daarvoor een accurate prijs te begroten gaan wij graag met u in overleg.
We geven tips en ideeën waar nuttig, houden rekening met kwaliteitssvereisten en timing. U kunt van ons in de meeste gevallen kort op de bal een voorstel verwachten. 

Vraag offerte aan

Vraag nu gratis en vrijblijvend je offerte aan


Quasi elke vraag is haalbaar, maar om een degelijke inschatting van uw wensen en noden en daarvoor een accurate prijs te begroten gaan wij graag met u in overleg. We geven tips en ideeën waar nuttig, houden rekening met kwaliteitssvereisten en timing. U kunt van ons in de meeste gevallen kort op de bal een voorstel verwachten. 

Vraag offerte aan

Stel je voor, de zon is onder, er is (schemer) licht en het pad is donker. Bij het maanschijnsel zie je het pad opdoemen door de weerkaatsing van de gelijkmatig verdeelde glowstones die in het asfalt verwerkt zijn. Een romantische zachte gloed straalt je tegemoet. Je lijkt tussen de sterren te wandelen.

Of je oprit is onverlicht, maar bij het oprijden met je koplampen aan, weerkaatsen de steentjes fel als feeëriek twinkelende lichtpuntjes, waardoor je duidelijk het traject ziet en dit veilig kunt volgen.  Zonder de omgeving op te schrikken of fel te verlichten. Na passage keert de rust terug. De gloed neemt af. Geen lichtvervuiling of energieverspilling. En wondermooi.

Voor een architecturaal hoogstaande touch, een sjiekere uitstraling of een speelse beleving, valt deze nieuwe techniek dus zeker te overwegen.  

 Voorwaarde is een voldoende ruim te bestraten oppervlakte omdat een zeer gelijkmatige verdeling van de reflecterende en lichtgevende steentjes een must is, die machinaal het best haalbaar is.

" Familiebedrijf met 40 jaar vakkennis en ervaring. "

" De juiste weg naar topkwaliteit "

Asfalt in 20 kleurvariaties mogelijk

" Meewerkende zaakvoerder en

een team vakspecialisten "

" Stipte oplevering, juiste prijs, degelijke afwerking "

" We gaan voor een betrokken aanpak en advies op maat "

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Vraag offerte aan

U kunt rekenen op een stipte oplevering, juiste prijs en degelijke afwerking.